Nieuwe Wasmachines.

Artikel 900, Prijs 479,00 incl 2 jaar fabrieksgarantie

 

Nieuwe Candy Bianca met WiFi en Stoomfunctie!!!!! 

 

1400 trn 8 kg A+++

Wassen heeft een naam: Bianca. Met de Candy Bianca BWM 148PH7/1-S is wassen leuk geworden; Compleet nieuw design, fantastische resultaten en supermakkelijk te bedienen, via de SMART Ring of simpelweg met je Smart phone of tablet. Met een vulgewicht tot 8 kg en 1400 toeren is deze wasmachine supergeschikt voor kleine en grote gezinnen. Zeker door gebruik te maken van je smart phone zijn er 700 wasprogramma's mogelijk met de machine. Connected via WIFI.
BIANCA is de nieuwe wasautomaat van Candy, de meest intelligente en gemakkelijk te gebruiken wasmachine ooit. De wasautomaat is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en garandeert optimale wasresultaten. Een eigentijds ontwerp in combinatie met innovatieve en intuïtieve voordelen maken Bianca uniek.
ZOOM - Dankzij de nieuwe zoomfunctie kunt u met Bianca elk type stof (katoen, synthetische stoffen, gemengd, fijne was, wol en zijde) wassen, met alle programma's, in minder dan een uur, altijd met perfect resultaat in klasse A wassen.
SMART RING - Vanaf vandaag heeft u slechts één eenvoudige beweging nodig om een nieuwe wascyclus op uw machine in te stellen: dankzij de Smart Ring kunt u degene kiezen die voor u ideaal is uit de 8 meest gebruikte programma's en de opties selecteren waar u de voorkeur aan geeft, allemaal met één hand! Deze nieuwe interface is gemakkelijk te gebruiken, te hanteren en te lezen, dankzij de grote pictogrammen en lettertypen.
MAXIMAAL COMFORT - Maximaal comfort dankzij de nieuwe Bianca-deur, die groter is en hoger gepositioneerd, waarmee u uw wasgoed in alle eenvoud kunt inladen en eruit halen.
POWER JET + SYSTEM - De nieuwe door Candy gepatenteerde technologie injecteert direct een concentraat van schoon en met wasmiddel gemixed water op de stoffen, wat in korte tijd buitengewone resultaten oplevert. De nieuwe "Mix Power Jet +" -technologie verhoogt de efficiëntie van wassen bij lage temperaturen en wassen op 20 ° maakt een energiebesparing tot 50% mogelijk ten opzichte van een wasbeurt van 40 °.

Voor inlichtingen omtrent deze wasmachine kunt u bellen 0115-566882 / 06-12728224

Of u diens in het veld hiernaast een terugbel verzoek in met de vermelding van de nieuwe Candy Bianca wasmachine artikel 900

Wij nemen dan contact met u op over deze. thuisbezorgen doen wij in overleg met u.

 

__________________________________________________________________________

Artikel 893, Nieuwe Candy Smart Touch wasmachine 299,00 euro incl 2 jaar fabrieksgarantie

 

GEEF UW WASMACHINE EEN LANG LEVEN SMART CHECK-UP De functie voor slimme checks biedt eenvoudig beheer en langere efficiëntie. De functie informeert over de conditie van uw apparaat door statuscontroles. In geval van storingen of fouten helpt de slimme handleiding u om zelf de oplossing te vinden. HOUD ALLES ONDER CONTROLE MIJN STATISTIEKEN Bedien de meest gebruikte programma's en leer uw wasactiviteiten te optimaliseren. KIES HET JUISTE PROGRAMMA VOOR UW BEHOEFTEN VOICE ASSISTANT De spraakassistent begeleidt u stap voor stap bij het kiezen van het juiste programma. Stel gewoon uw vraag en volg de instructies. U vindt het beste wasprogramma in slechts 3 stappen door te communiceren met uw wasmachine: De app beveelt het beste wasprogramma aan .Nieuwe Candy wasmachine smart touch
inhoud trommel 7 kg
voorzien van smart Touch. (via een candy app uw machine instellen)

Uitstelstart tijd in te stellen
Voorzien van digitaal display
Energie besparende programmas
A+ Energie label.
Eco mix programma ( gedoseerd wassen)

Dit alles met fabrieksgarantie van Candy
voor inlichtingen en of bezichtiging
0115-566882 / 06-12728224

Witgoed Dune Zeeland.
In verkoop nieuwe en jong gebruikt witgoed.

thuisbezorgen doen wij in overleg met u.
Kijk ook onze andere advertenties.
vele nieuwe artikelen tegen waanzinnige prijzen.

 

_____________________________________________________________________________