Witgoed Dune Zeeland Jong gebruikt & gebruikt witgoed
 Uw partner in witgoed
 
 
 

Over ons

 

 

Witgoed Duné Zeeland, In en verkoop van witgoed bestaat nu middels 22 jaar.

Wij hebben onszelf de laatste jaren gespecialiseerd en toegelegd voor een zo breed mogelijke afdeling in Gebruikt &  jong Gebruikt witgoed waar wij ook een garantie aan kunnen bieden. Bij ons gaat het niet alleen om de verkoop van een apparaat maar ook om de service die ernaast geboden kan worden. En die service staat bij Witgoed Duné Zeeland hoog aan het vaandel. Iedereen kan witgoed verkopen maar hoe is de kwaliteit. Wij testen alle apparaten veelvoudig en deze worden diep gereinigd. Daarnaast vervangen wij alle slijtonderdelen zodat wij een garantie kunnen geven dat het apparaat voor ons zonder problemen de deur uit kan. Uiteraard bieden wij buiten deze garantie ook een service mocht er in de toekomst een probleem optreden dat wij de klant dan ook werkelijk kunnen helpen. Witgoed Duné Zeeland heeft een eigen werkplaats en een eigen reparatie dienst.

Alle goederen die bij ons worden aangekocht kunnen in overleg met u worden thuisbezorgd. Daarover worden met u duidelijke afspraken gemaakt. U staat bij ons nooit met een verrassing achteraf.

Witgoed Duné Zeeland Levert diensten aan diverse projecten. Zowel particulier als zakelijk. 

Tot slot, willen wij u veel plezier wensen op onze website. Mocht u nog vragen hebben omtrent deze horen wij het graag. U kunt ons bereiken op 06-12728224 of via onze facebookgroep www.facebook.com/groups/witgoeddunezeeland/

Met vriendelijke groeten, Witgoed Duné Zeeland

 
E-mailen
Bellen
Info